Hos Musikkskolen Kadens fokuserer vi på å yte det lille ekstra i personlig oppfølging ved å tilrettelegge undervisningen til hver enkelt elev der vi tar hensyn til både interesse og ferdighet.

Historie

Musikkskolen Kadens er grunnlagt av Komponist og pianist Ola Moum i 2016 som en utvidelse av private musikktimer.

20180729_172510

Ola Moum

Lektor i komposisjon og piano.

Ola Moum har jobbet som freelancende komponist og pianist siden 2013, og har siden den tid arbeidet med en rekke ensembler i både inn- og utland.
Mest kjent er han for skapelsen av den symfoniske romanen "The Noise" som han komponerte i 2016. I tillegg til en mastergrad i komposisjon fra musikkhøgskolen i Piteå, har han også PPU studiet ved USN avd. Notodden.

Kristian Larsen

Pedagog i gitar, bass og dobro

Kristian Larsen er utdannet adjunkt med bachelor i musikkvitenskap fra UiO med gitar som hovedinstrument og praktisk-pedagogisk utdanning ved USN. Kristian har siden 2012 fått bred erfaring som musikkpedagog med blant annet privatelever i alle aldre, bandundervisning og arbeid i barnehage og grunnskolen. Ved siden av lærerjobben tar han master i musikkvitenskap ved UiO og jobber som utøvende musiker i Drammen og Oslo-området.